torsdag 17 november 2011

Oj oj

Det blir inte mycket tid över till denna blogg nu när man har en liten hemma... Den 2 oktober kom vår lilla Alicia till världen och sedan dess har det inte funnits mycket tid till annat än att lära känna vår lilla dotter :) Men nu när den första spädbarnstiden lagt sig (Alicia är 6,5 veckor idag) ska jag ska absolut försöka skriva lite då och då.

Vi har gjort en ny "idioten" och renoverat hallen på kort tid. Den är inte riktigt klar ännu så jag väntar med bilder tills den är färdigställd. Vi (eller rättare sagt Fredrik, jag sitter mest och ammar...) gjorde den klar inför hans föräldrars besök nu i november och den blev jättefin och kommer att bli ännu finare när den är helt klar. Golvet består nu av svart klinker där vi även lagt golvvärmeslingor som ska kopplas på snart. Väggarna är klädda med vit bröstpanel med vita allmogelister och den bruna ytterdörren har målats vit. Det vi har kvar är att måla bröstpanelen en gång till samt måla väggen ovanför bröstpanelen. Ja, som sagt bilder kommer.

Vår tvättmaskin gick sönder häromdagen. Usch det var riktigt otäckt då jag och Alicia var i badrummet när det hände. Det lät som hela maskinen skulle explodera så både jag och lilla Alicia blev skiträdda rent ut sagt... Alicia var otröstlig långt efteråt :( Att vara utan tvättmaskin som småbarnsförälder är ingen hit så Fredrik fick snabbt tag på en ny maskin. Vi tänkte köpa en Miele då vi hört bara gott om det märket men då de är så sjukt dyra fick det bli en Bosch istället. Och som försäljaren sa: den kanske inte håller riktigt lika länge som en Miele men den är å andra sidan hälfen så dyr så i långa loppet jämnar det ut sig. Så sant som det är sagt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar