söndag 5 februari 2012

Vilande blogg

Som ni märker är denna blogg ganska vilande just nu. Att ha en liten att ta hand om här hemma gör att hus och inredning hamnar lite på sidan om just nu. Dessutom är det mitt i vintern så det finns inga utomhusprojekt att dra igång heller...

Men jag kan iallafall berätta att all ved som Fredrik slitit med under vår och sommar kommer MYCKET väl till pass nu på vintern. Egen härd är verkligen guldvärd! Det är så himla mysigt att elda i kakelugn och vedspis när vinterkylan kryper längs knutarna. Årets vinter har, tack och lov, varit mycket mildare än förra vintern. Jag fattar inte hur vi överlevde förra årets vinter då kylan satte tänderna i oss redan i november och höll i sig lääääänge. Det var ju flera veckor i sträck vi låg runt minus 30!! Nu har vi haft  minus 20 i ett par dagar och det räcker för i år tycker jag. Annars har det legat runt  minus 5 sedan nyår vilket är precis lagom tycker jag :) Just nu är det dessutom lagomt med snö - ca 50 cm och inte de kopiösa mängder som var förra vintern. Så just i år är jag extra glad att vintern varit så behaglig som den varit eftersom det underlättar med en liten hemma.

Nu börjar vår lilla tjej att bli lite större och det är lite enklare att hitta tid att göra saker runt omkring. Så ge inte upp hoppet om denna blogg, snart kommer jag att skriva mer i den!